eames dsw online kopen

Zet je Eames DSW in het zonnetje.

De zwarte Eames DSW is er voor iedereen die van eenvoud en design houdt. Zwart is niet voor niets in de mode-wereld een statement geworden: de kleur is chic, simpel en mysterieus. De Eames DSW zwart is dan ook de uitverkoren stoel om op uw interieur een chique stempel te zetten. Daarnaast kunt u dankzij de eenvoud van deze stoel werkelijk alle kanten op gaan. Alleen al de eethoek is een plek waar de mogelijkheden van de Eames DSW zwart zeer uiteenlopend zijn. Daar waar de simplisten kiezen voor een all-black eethoek met alleen zwarte stoelen, kiest de lefgozer eerder voor een eethoek met verschillende kleuren DSW’s.

eames dsw online kopenKeep it simple

Bij een simpele toepassing van de Eames DSW zwart kunt u denken aan een simpele houten eettafel met daaromheen de een tal van zwarte Eames DSW’s. Hang er een simpele zwarte lamp boven en de simpele eetkamer is zo goed als compleet. Een mooie toevoeging die wellicht toch wat lef vergt is een koeienhuid tapijt onder de eetkamertafel. Ondanks de uitgesproken stijl van zo’n tapijt zult u zien dat het interieur vooralsnog zijn simpliciteit behoudt: tapijten met aardekleuren zoals een koeienhuid tapijt, steken mooi en natuurlijk af tegen houten tafels en eetkamerstoelen met houten elementen.

Dare to be different!

Voor degene die een uitgesproken stijl in de eetkamer over willen brengen, is de Eames DSW een geweldig attribuut, zo niet eyecatcher. Het model is immers enigszins futuristisch en modern. Zeker wanneer u de zwarte DSW combineert met andere, minder uitgesproken stoelen, stoelen, zult u zien dat de DSW een perfect item is voor de liefhebber van een gewaagde stijl. Zo kunt u de set mix-&-match stoelen combineren met een azteeks tapijt met daarbovenop een massief eikenhouten tafel die ruw oogt. Een grote kroonluchter erbij maakt de mix van stijlen nog meer uitgesproken en zorgt voor een koninklijke sfeer. Een finishing touch is een abstract schilderij, of een combinatie van schilderijtjes aan een bakstenen muur.

Niet alleen een eetkamerstoel!

De Zwarte DSW is zoals hierboven omschreven, flexibel in eetkamers maar dat is niet de enige flexibiliteit die de Eames DSW zwart met zich meebrengt! De zwarte DSW is ook perfect te benutten als een bureaustoel, of zelfs een tuinstoel! Deze stoel kunt u in het origineel aankopen bij Bigbrands. Voor degenen met een budget, valt de Eames DSW replica voor een zachtere prijs te bestellen bij Furnaround.

eames dsw eetkamerstoel

Combineer de zwarte Eames DSW met andere kleuren.

eames dsw online bestellen

Hout en zwart: Een ijzersterke combinatie

eames dsw online bestellen

Klasse: Een inrichting uit alleen een combinatie hout en zwart

eames dsw online kopen

The little black chair.

eames dsw online kopen

Er kan niets misgaan met zwarte stoelen in een witte inrichting.

eames dsw online bestellen

Gemoedelijk minimalisme

eames dsw online bestellen

De Eames DSW past in elke hoek.

eames dsw online bestellen

De Eames DSW zwart is universeel. Maak je ruimte persoonlijk met accessoires

eames dsw bestellen

Zwart als blikvanger

eames dsw kopen

Kleur zonder kleur.

eames eetkamerstoel kopen

Zwart gaat zelfs uitstekend samen met glanzende materialen.