eetkamerstoelen kopen

Durf kleur te bekennen.

Rood is de kleur van de liefde, de kleur van de passie, de kleur van pit en niet te vergeten: de kleur van design. Rood is namelijk een zeer uitgesproken kleur die desalniettemin zeer natuurlijk een goed geplaatst kan ogen. Niet voor niets vindt men de Eames DSW rood vaak terug in bekende interieur-bladen. Omdat rood een primaire kleur is, valt deze prachtig te combineren met simpele kleuren als wit en zwart. Het model is dan ook zeer simpel en kan wel een kleurtje gebruiken: het zou zonde zijn als zo’n prachtmodel niet opvalt in een interieur.

eames eetkamerstoel kopen

De basis.

Enkele ideeën

Een rode stoel integreren in een interieur is wellicht makkelijker gezegd dan gedaan. Echter, als u een interieur klaarzet die de ideale omstandigheden schept voor de kleur rood dan zijn rode DSW’s geen moeilijkheden maar opluchtingen voor het oog. Denk aan een simpel interieur met hier en daar rode accesoires. Of wat dacht u van een mooi perzisch of azteeks tapijt waarin reeds rode elementen verborgen zijn? Een tip die het ook waard is om in gedachte te houden is het combineren van de Eames DSW rood met houten meubels. Het houten onderstel past namelijk mooi bij eenzelfde soort tafel en de kleur rood is een warme tint die eveneens goed bij de warme tint van hout aansluit.

Waar te koop?

Staat u te popelen om de rode DSW in uw interieur te zetten? Dan hebben wij hier de online verkooppunten voor u klaarstaan. Voor een originele Eames DSW kunt u BigBrands raadplegen. Deze verkoopt echter geen felrode stoelen, maar de kleur Poppy Red: een soort rood-oranje-achtige tint. Bij Furnaround kunt u de knalvariant aanschaffen. Dit is echter wel een Eames DSW replica en doet uw portemonnee derhalve minder leed aan dan bij de aanschaf van een originele.

eetkamerstoelen kopen

Geef je kantoor extra pit met rood.

eetkamerstoel online kopen

rood als blikvanger.

eames stoelen online kopen

Franse slag

eames online kopen

Vloekende kleuren mogen.

eames online bestellen

Simpel chic.