eames dsw roze kopen

Pretty in pink! Een motto dat geheel waar is. De Eames DSW roze is een model dat uw interieur een meisjesachtige vleugje geeft. Perfect voor op de kinderkamer op voor op een meisjeskamer. Maar ook voor de single ladies is de Eames DSW roze een hele goede optie! Elke vrouw koestert roze wel een beetje en het is totaal geen schande om dat in bijvoorbeeld de huiskamer terug te laten komen. Natuurlijk hoeft een vrouw daar niet perse alleenstaand voor te zijn, maar wanneer je samenwoont met een man zal een roze stoel ongetwijfeld minder makkelijk een plekje krijgen in de huiskamer.

eames dsw roze online bestellenNiet alleen voor vrouwen

Toch kan de stoel ook heel goed ingezet worden zonder een symbool voor de vrouwelijkheid in het interieur te worden. Menig designliefhebber weet dat Mix & Match hartstikke mooi staat. Zo staat een roze DSW prachtig bij een combinatie van verschillende kleuren DSW’s zonder dat dit tuttig overkomt. Zo’n combinatie vergt lef en een specifieke smaak maar valt snel te waarderen dankzij het tijdloze model van de Eames DSW.

Eames DSW roze kopen

De Eames DSW roze is niet zo makkelijk te koop. Voor een originele versie van de stoel zullen wij u moeten teleurstellen: deze worden tegenwoordig niet verkocht in de originele Eames verkooppunten. Wel kunt u gaan voor een Eames DSW roze replica van Furnaround. Deze is qua kwaliteit net zo goed als het origineel. Het enige verschil is het soort kunststof waarvan de zitting is gemaakt. Zo is het origineel van Polypropyleen (PP) terwijl de replica’s doorgaans van ABS plastic worden gegoten.

eames dsw roze online kopen

eames dsw bestellen