eames dsw groen kopen
De Eames DSW groen is niet zomaar een designstoel: het is een designstoel die het meest evident de natuur representeert. Het model zelf doet al aan een exotische boom denken: de groene zitting die bladeren verkondigen rusten op een houten onderstel dat als de stam kan worden gezien. Hoeveel natuur u werkelijk in huis haalt, ligt natuurlijk maar net aan de hoeveelheid planten die u in uw interieur aanschaft. De Eames DSW is de perfecte kunstmatige aanvulling op de organismen in uw interieur. Desalniettemin fungeert de Eames DSW groen ook onafhankelijk van planten prima als attribuut, zo niet blikvanger, voor in uw interieur.

eames dsw online kopenEnkele tips omtrent de Eames DSW groen

Heb lef! De stoel zal ongetwijfeld in het oog van bezoekers springen en dat mag ook! De stoel is immers prachtig vormgegeven en is het opvallen meer dan waard. Daarnaast is het model prachtig simplistisch waardoor een groene variant zeker niet goedkoop zal ogen. Om de opvallendheid van de stoel te nuanceren is absoluut aan te raden om de Eames DSW groen in een houten omgeving te plaatsen. Wat dacht u van een houten eetkamertafel, omringd door de groene Eames DSW’s, met aan de wand een houten boekenkast waarin u aan de hand van boeken de kleur groen mooi terug kunt laten komen! Groen is tevens zeer mooi te combineren met warme kleuren als goud, brons en oker. Kies daarom bijvoorbeeld voor een bronzen lamp of een schilderij aan de wand met oker-gelen elementen.

Waar kan ik de Eames DSW groen kopen?

De Eames DSW groen is in verschillende tinten te kopen, afhankelijk van waar u deze aanschaft. De webshop BigBrands, die de originele Vitra Eames DSW’s verkoopt, heeft een aanbod van groene DSW’s die toch meer richting appelgroen neigen. Replica verschaffers zoals Furnaround verkopen de stoelen in zowel appelgroen als olijfgroen. De keuze is aan u!

eames dsw online bestellen

eetkamerstoelen kopen

stoelen online kopen eames