eames dsw geel online kopen

Wanneer men aan de kleur geel denkt, denkt men ongetwijfeld aan vrolijkheid en de kleur waarmee de zon al het grauw in de wereld doet verdwijnen. Datzelfde kan de Eames DSW geel voor uw interieur betekenen. Wie wil nou niet de kamer binnenlopen en spontaan een warm gevoel krijgen van de vrolijkheid die deze met zich mee brengt?

eames dsw geel online bestellenEen stoel waar u blij van wordt

Geel wordt te snel geassocieerd met goedkoop. Over het hoofd wordt gezien dat stoelen als de Eames DSW geel hartstikke chic zijn op een speelse wijze. De Eames DSW geel past namelijk perfect bij aardetinten en houttinten waardoor deze prima kan worden geïntegreerd in een volwassen setting. Denk aan een Eames DSW geel aan een houten tafel, rustend op een geel met bruin gemengd tapijt met een abstracte vormgeving. Nog fleuriger en warmer wordt het wanneer u in het desbetreffende interieur vazen met gele bloemen plaatst. Zo geeft u uw interieur een ravissante uitstraling waar menig mens zich in thuisvoelt.

Een zonnestraal als meubelstuk

De Eames DSW geel kan echter ook als eyecatcher worden benut door deze juist in een niet-gele omgeving te plaatsen. Zo kunt u in een zwart/wit interieur prima een gele DSW zetten zonder dat deze misplaatst is. Ook is de stoel prima inzetbaar als bureaustoel op bijvoorbeeld een kinderkamer. Daarnaast is de stoel ook op de werkkamer geen overbodig object: iedereen kan tijdens het werken wel wat extra energie gebruiken van een fleurige omgeving, en laat dat nou juist zijn waar de Eames DSW geel een geweldige bijdrage aan kan leveren.

Kopen?

De Eames DSW geel is op verschillende punten te koop. Van te voren dient u uiteraard te overwegen of u gaat voor een originele variant van Vitra of dat u een budget stelt en gaat voor een Eames DSW replica van Furnaround. De Eames DSW geel is hoe dan ook een zonnestraal in uw interieur waardoor een aankoop zeker niet betreurd zal worden.

eetkamerstoelen eames kopen

eames geel kopen

eames dsw geel kopen

eames eetkamerstoelen bestellen

eames online bestellen

eames dsw geel-1