kopen eames dsw

Aardetinten, wie houdt er niet van? Ze passen overal bij en geven een warme sfeer weg. De Eames DSW bruin is het perfecte attribuut voor het interieur van de liefhebber van aardetinten. Denk aan een interieur met veel houten elementen perzische tapijten, gecombineerd met de mooiste groene bladplanten. De natuur naar huis halen was nog nooit zo makkelijk.

eames dsw kopenMogelijkheden van de Eames DSW bruin

De Eames DSW bruin is niet alleen in een interieur met bruin- en groentinten een mooie oplossingen, maar ook in een interieur waar juist zwarte en witte elementen zijn. Veel mensen schrijven de combinatie van bruin en zwart af onder het mom van ‘vloekende kleuren’ maar het tegendeel is waar. Zwart past werkelijk bij alle kleuren en staat in een interieur juist mooi bij bruin omdat deze subtiel in elkaar overlopen qua donkerheid.

Eames DSW bruin kopen?

De originele Eames DSW bruin is niet meer te koop bij officiële verkooppunten. Deze kan eventueel tweedehands gekocht worden via websites als Marktplaats. Om een nieuw exemplaar te bemachtigen heeft u de optie om een replica van de Eames DSW bruin aan te schaffen bij Furnaround.

eames dsw online bestellen

Eames dsw online bestellen

eames stoel kopen