Op zoek naar een Eames DSW replica in Nederland? Maar stuit je telkens op buitenlandse websites of misschien wel websites met hoge verzendkosten? Wij hebben de tip voor jou! Wij vonden namelijk dé website waar je de Eames DSR gratis kunt laten verzenden! Nieuwsgierig? Lees hier meer…

De Eames DSW replica kopen in Nederland: waar?

Welke webshop was dat dan waar de Eames DSR replica gratis verzonden wordt? Wij horen het jezelf vragen.  En terecht. Na een grondig onderzoek van verschillende webshops kwamen wij terecht bij Furnaround.com. Hier krijg je niet alleen gratis verzending wordt maar nog veel meer mooie voorwaarden. Zometeen meer hierover.

De meubel collectie van Furnaround sprak ons ook erg aan. Ze verkopen namelijk designmeubelen in replica kwaliteit van bekende ontwerpers zoals Eames, Bertoia en nog veel meer.

Eames-DSW-Interieur-warm

De Eames DSW replica kopen in Nederland: de voorwaarden?

De voorwaarden van de webshop Furnaround zijn er om niet te missen. Bijvoorbeeld de twee jaar garantie op hun gehele collectie, de gratis verzending én je kunt de design stoel 14 dagen op proef hebben thuis. Dus als je nog niet zeker bent van je koop kun je de stoel even testen thuis.

eames-dsw-replica-kwaliteit-kleuren

De Eames DSW replica kopen in Nederland: Doen zeggen wij!

De Eames DSW replica van Furnaround is dus goed geprijsd en is ook van een hoge kwaliteit materiaal gemaakt. De Eames DSW wordt gemaakt van UV-bestendig polypropyleen en verchroomd RVS. Deze twee materialen zijn beide zeer sterk en duurzaam.  Kijk voor hun gehele collectie op de website van Furnaround.