Heb jij een mooie Eames DSW designstoel of wil je graag een Eames DSW in je interieur? Wij hebben 7 interieurs met een Eames DSW voor jou verzameld zodat je inspiratie kunt op doen voor jouw eigen interieur. Hoe combineer je de Eames DSW? Waar plaats je de designstoel? In welke kleur moet je de stoel bestellen? En hoeveel stuks moet ik bestellen? Dit soort vragen ontstaan zodra je gaat zoeken naar een Eames DSW model. Bekijk deze mooie voorbeelden van interieurs met een Eames DSW.

7 Interieurs met een Eames DSW

Eames-DSW-Interieur-geel

Bron: blogspot

Eames-DSW-Interieur-hout

Bron: blogspot

Eames-DSW-Interieur-modern

Bron: blogspot

Eames-DSW-Interieur-scandinavisch

Bron: stylowi

Eames-DSW-Interieur-warm

Bron: eutenhovisto

Eames-DSW-Interieur-wit

Bron: blogspot

Eames-DSW-Interieur-zwart

Bron: lorenashabitatblog

Combineer de Eames DSW bijvoorbeeld met een ander kleurtje zoals zwart en wit, wit en een opvallend vrolijk kleurtje of juist allemaal pastel tinten. Plaats de Eames DSW eens aan een klein tafeltje, bureau of als eye-catcher in je ruimte. De stoel hoeft natuurlijk niet functioneel te zijn, het kan ook een pronkstuk in je interieur worden met accessoires erop.

Varieer met kleuren en de plaatsing maar je kunt ook nog variëren met het aantal stuks dat je aanschaft. Wil je de stoelen aan een tafel plaatsen? Bereken dan hoeveel er naast elkaar zouden passen.

Ben je op zoek naar een mooi en kwalitatief replica model van de Eames DSW? Kijk dan eens op Furnaround voor de Eames DSW en andere mooie designmeubelen.