Als je op de hoogte bent van de laatste trends en meubel highlights dan weet je dat de Eames DSW daar eigenlijk altijd tussen heeft gestaan in de laatste jaren. Eigenlijk sinds de jaren 50 behoort deze stoel tot de populairste designstoelen. Daarom is het ook niet gek dat je een Eames DSW wilt kopen. De Eames DSW kopen doe je niet zomaar, althans je wilt eerst graag weten waar je precies op moet letten bij het aankopen van een designstoel. Lees hier onze tips voor het kopen van de Eames DSW replica.

Eames-DSW-kopen-blauw

  Bron: papervines

De Eames DSW kopen: het interieur

Is jouw interieur klaar voor een nieuwe eye-catcher? Een stoel die de show komt stelen? Ben jij er klaar voor? Heb je al nagedacht over de kleur? De aantal Eames DSW stoelen die je wilt kopen? En waar je de stoel(en) wilt plaatsen? Allemaal vragen die je jezelf moet stellen voordat je er eentje, of meerdere, koopt.

Eames-DSW-kopen-mix

Bron: pinterest

Eames-DSW-kopen-geel

Bron: blogspot

De Eames DSW kopen: het materiaal

De Eames DSW kopen houdt ook in dat je op de hoogte bent van het materiaal waar de stoel van gemaakt is. De meeste replica modellen zijn gemaakt van UV-bestendig polypropyleen voor het zitkuipje, verchroomd RVS voor het onderstel en esdoornhout voor de houten poten. Dit kun je eigenlijk altijd aanhouden omdat deze materialen duurzaam zijn, stevig en een langdurig leven geven aan de designstoel.

Eames-DSW-kopen-wit

Bron: onbekend

Eames-DSW-kopen-zwart

Bron: purplemnky

De Eames DSW kopen: de webshop

Waar koop je de Eames DSW? Zie je door alle webshops niet meer waar je de beste deal krijgt? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je de beste kwaliteit voor de beste prijs krijgt. Namelijk bij Furnaround. Waarom? Zij geven twee jaar garantie, je kunt de stoel op proef nemen in huis en de levertijd is snel. Wij wensen je veel plezier van de Eames DSW.