Een mooie variant op de Eames DSR is de Eames DSW eetkamerstoel. Het verschil tussen deze twee populaire designstoelen is het onderstel. Het onderstel van de DSW is gemaakt van staal en hout en het onderstel van de DSR is gemaakt van verchroomd RVS. Beide worden gemaakt als replica model en zijn een 1-op-1 kopie van het origineel. Wat is nou de kwaliteit van zo’n replica model? Wij zochten het voor je uit. Lees hier meer over de Eames DSW replica kwaliteit en het vinden van de beste deal.

De Eames DSW replica kwaliteit: onderstel

Het onderstel is zoals al eerder gezegd, gemaakt van hout en staal. Het hout dat gebruikt wordt voor het onderstel is esdoornhout. Een warme houtsoort die sterk en duurzaam is. Samen met het stalen frame vormt het een ontzettend sterke constructie.

eames-dsw-replica-kwaliteit-grijs

Bron: moooki

De Eames DSW replica kwaliteit: kunststof

Het zitkuipje wijkt niet af van de Eames DSR. Beide stoelen worden gemaakt uit dezelfde mal. Hierdoor kun je dus ook varieren met de stoelen en combineren. De zitkuip wordt gemaakt van UV-bestendig Polypropyleen en kan ook goed buiten staan. Let wel op dat je de stoel altijd onder een zeil zet zodat het hout niet aangetast wordt.

eames-dsw-replica-kwaliteit-kleur

Bron: rakuten

De Eames DSW replica kwaliteit: montage

De montage van een Eames DSW replica kwaliteit is gemakkelijk door de bijgevoegde handleiding maar ook door de weinig handelingen die je moet doen. Het is namelijk heel simpel, je bevestigd de zitkuip aan het onderstel door middel van bijgeleverde schroeven en klaar is kees!

eames-dsw-replica-kwaliteit-groen

Bron: simonsparrowdesign

De Eames DSW replica kwaliteit: de beste deal

Waar vind je de beste deal voor de Eames DSW replica kwaliteit? Wij vonden de beste bij Furnaround.com waar men ontzettend veel designmeubelen verkoopt en ook nog eens twee jaar garantie geeft. Meer informatie over materialen, prijzen en kleuren? Neem dan eens een kijkje op Furnaround.com.