Wil jij een Eames DSW online kopen? Dan heb je wellicht al hier en daar webshops gevonden waar je deze prachtige designstoel kunt kopen. Een ideale stoel als keukenstoel, eetkamerstoel of woonkamer stoel. Daarnaast wordt dit prachtige ontwerp ook vaak gebruikt als pronkstuk in een slaapkamer, kinderkamer of zelfs in een hal of entree. De stoel werd oorspronkelijk ontworpen in de jaren 50 door Charles en Ray Eames. Jaren later is de stoel nog steeds een groot succes in onze interieurs. Een Eames DSW online kopen is helemaal niet moeilijk en bespaart je veel tijd. Wij geven je graag een aantal tips hoe je dit het beste doet.

Eames DSW online kopen: tips

De beste tip voor het online kopen van een Eames DSW is het bepalen van de kleur. Voordat je begint met zoeken is het goed om te bepalen welke kleur je graag zou willen in jouw interieur. Welke kleur raak je niet snel op uitgekeken en welke kleur past goed in jouw huidige of nieuwe interieur?

eames-dsw-online-kopen-wit

Bron: blogspot

Eames DSW online kopen: vormgeving

Zodra je hebt bepaald welke kleur je het liefste wilt hebben kun je specifieker gaan zoeken. Let altijd op dat de vormgeving van de stoel overeenkomt met het originele ontwerp. Is het zitkuipje hetzelfde vormgegeven? Is het houten frame hetzelfde? Etc.

eames-dsw-online-kopen-wit

Bron: journelles

Eames DSW online kopen: materiaal

De materialen waarvan de stoel gemaakt is ook belangrijk om na te kijken. Het origineel is gemaakt van plastic, esdoorn hout en een stalen frame. De meeste replica modellen worden gemaakt van Esdoornhout en UV-bestendig Polyproplyleen. Een uitstekende combinatie voor de Eames DSW.

eames-dsw-online-kopen-wit

Bron: tryingtobalancethemadness

Eames DSW online kopen: voorwaarden

Als laatste let je ook op de voorwaarden van de webshop waar je de stoel wilt kopen. Hoeveel garantie wordt er gegeven? Is er een niet goed geld terug garantie? Hoe lang is de levertijd? Wat is de prijs? Zijn er verzendkosten? Wij zochten de beste deal voor je uit!

eames-dsw-online-kopen-wit

 Bron: hyhoi

Eames DSW online kopen: de beste deal

De beste deal volgens ons vind je bij Furnaround.com. Een website boordevol design meubelen, met twee jaar garantie, 14 dagen niet goed geld terug garantie en een goede prijs. Daarnaast verkopen ze hier ook meerdere kleuren van de Eames DSW. Kijk hier voor meer informatie over deze mooie designstoel.