Welke stoel past nou goed in een woonkamer aan een eettafel? Welke stoel steelt de show in een interieur? Welke stoel past in bijna elke interieur stijl? Wij hebben het antwoord op alle deze vragen gevonden, namelijk de Eames DSW woonkamer en/of eetkamer stoel. Deze prachtige designstoel is zo geschikt voor de woonkamer omdat het ten eerste een tijdloos en modern ontwerp is, de stoel is niet te opvallend, de stoel is te combineren met andere stoelen, materialen en kleuren en ten slotte is het een slank en minimalistisch vormgegeven designstoel.

Wij gingen op zoek naar meer interieur inspiratie voor de Eames DSW woonkamer stoel en kwamen heel veel moois tegen. Prachtige voorbeelden die je meer inspiratie zullen geven voor je eigen woonkamer.

Interieur inspiratie: De Eames DSW woonkamer stoel

Eames-Dsw-Woonkamer-mix

Bron: ontrus

Tip: Combineer de Eames DSW woonkamer stoel met andere woonkamer stoelen zoals de Panton Chair in een leuke kleur. Beide stoelen zijn ontworpen door top designers, stralen het minimalisme uit en kunnen uitstekend met elkaar gecombineerd worden.

Eames-Dsw-Woonkamer-warm

Bron: blogspot

Hou je liever van eenvoud en eenheid? Dan zijn een aantal Eames DSW woonkamer stoelen bij elkaar de perfecte oplossing voor jouw interieur. Zeker op een mooi vloerkleed komen de stoelen helemaal tot zijn recht.

Eames-Dsw-Woonkamer-zomer

Bron: ontrus

Kijk ook eens naar de zwarte Eames DSW woonkamer stoelen. Vaak kan dit net even wat meer sfeer aan je interieur geven dan bijvoorbeeld zes witte Eames DSW stoelen. Door het warme houten frame geeft de stoel sfeer aan je interieur.

Eames-Dsw-Woonkamer-rood

Bron: ontrus

Wil je de stoel liever niet als eye-catcher gebruiken in je interieur? Kies dan voor onopvallende kleuren voor de stoel en varieer met felle kleuren in het interieur zelf. Opvallende sierkussens, vloerkleden en lampen zullen de aandacht wegtrekken van de Eames DSW woonkamer stoel.

Eames-Dsw-Woonkamer-details

Bron: sarahsarna

In een interieur met natuurlijke tinten komt de stoel ook goed tot zijn recht. Niet alleen past het witte zitkuipje mooi in een natuurlijk en neutraal interieur, maar ook het houten frame van de stoel is hier perfect geschikt voor. Daarnaast match het erg goed met een houten tafel zoals in dit mooie voorbeeld.

Eames-Dsw-Woonkamer-wit

Bron: leblogdeco

Hou jij van wit en zwarte interieurs? Dit zien we steeds meer terugkomen. Weinig kleur, veel zwart en wit tinten en gecombineerd met warm houten meubels. Daarin past de Eames DSW woonkamer stoel natuurlijk erg goed.

Eames-Dsw-Woonkamer-scandinavisch

Bron: pictures.woont

Deze voorbeelden geven een mooi voorbeeld van wat je allemaal zou kunnen met de Eames DSW woonkamer stoel, in welk interieur je de stoel kunt plaatsen, met wat voor een materialen je de stoel kunt combineren en met welke kleuren. Kijk voor meer kleuren en informatie over deze prachtige designstoel op Furnaround.