Ben je op zoek naar een mooi replica model van de Eames DSW designstoel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook wij waren op zoek naar het mooiste en kwalitatief beste Eames DSW Replica model. Het origineel van Eames werd ontworpen in de jaren 50 en was onmiddellijk een bestseller. Nu, jaren later, blijft deze designstoel nog altijd erg geliefd in onze huidige interieurs. Door het tijdloze design en minimalistische details past de Eames DSW heel goed in verschillende interieur stijlen. Helaas is het origineel van Vitra aan de prijzige kant waardoor niet iedereen zo’n mooie designstoel in zijn of haar interieur kan plaatsen.

Eames-DSW-Replica-Kleur

Bron: einrichten-design

De Eames DSW Replica

Maar gelukkig worden er ook replica modellen verkocht. Vaak deinst men terug als er over een replica model gesproken wordt maar dat is tegenwoordig niet meer nodig. Het verschil is niet te zien tussen een origineel en replica model. De Eames DSW Replica wordt gemaakt van dezelfde materialen, in dezelfde vorm en met dezelfde zitcomfort.

Dus voor de prijs van 1 originele Eames DSW, koop je meerdere Eames DSW Replica stoelen. Zo kun je toch nog design in je interieur plaatsen zonder er al teveel voor te betalen. Wie wil dat nou niet?

Eames-DSW-Replica-Kleur

Bron: stoolz

Waar koop je een Eames DSW Replica?

Wij zochten naar het beste replica model en kwamen uit bij Furnaround.com. Een website waar je ook als Nederlander heel gemakkelijk kunt bestellen en waar je 2 jaar garantie krijgt op de designstoelen. Iets wat wij erg belangrijk vinden als we een meubelstuk kopen.

Furnaround verkoopt het Eames DSW replica model in meerdere kleuren zoals rood, groen, geel, blauw, zwart, wit en nog veel meer kleuren. Neem snel een kijkje voor meer informatie over het model, de kwaliteit en de prijs!